HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



13.01.2008
Sportschef i VEB kommer på lønningslisten

Vendsyssel Elite Badminton skal ikke længere kun drives af frivillige ledere. Sportschef Peter R. Jensen stopper i Alm. Brand og kommer fra 1. marts på lønningslisten i VEB.

Holdfællesskabet mellem Frederikshavn Badmintonklub og Skagen Badmintonklub har eksisteret siden 2002. Peter R. Jensen har været sportschef alle år samtidig med, at han har passet sit job som erhvervsassurandør i Alm. Brand.

- Jeg var nødt til at foretage et valg. Det var enten VEB eller Alm. Brand. Valget faldt på VEB. Min vigtigste opgave bliver at sikre fremtiden for Vendsyssel Elite Badminton. Vores organisation skal styrkes hele vejen rundt, spillertruppen skal sammensættes rigtigt, og vi skal udbygge samarbejdet med de nordjyske badmintonklubber, siger sportschef Peter R. Jensen.

Han får også ansvaret for at øge sponsorindtægterne. VEB har i denne sæson et budget på 1,5 millioner kroner og kan glæde sig over en sund økonomi, der hænger sammen.

- Hvad det angår, er jeg optimist. Vi er altid blevet mødt med åbne arme, når vi kommer ud, men vi har ikke haft tid til at besøge alle de virksomheder, vi gerne vil, siger Peter R. Jensen, der ligeledes ser frem til at styrke samarbejdet med de nuværende sponsorer i VEB.

- Jeg har mange idéer, som jeg nu forhåbentlig får tid til at føre ud i livet. Da vi vandt bronze, delte vi eksempelvis guldkarameller ud til alle medarbejdere i Nordjyske Bank (VEB’s hovedsponsor, red.) i Skagen og Frederikshavn. Det var tydeligvis en glædelig overraskelse, og den slags skal vi lave flere af.

Peter R. Jensen satser endvidere benhårdt på at styrke samarbejdet med de øvrige nordjyske badmintonklubber. I al beskedenhed er det en disciplin, som VEB allerede er dygtig til, hvilket over 1200 tilskuere til semifinalen mod KMB understregede.

VEB stiller blandt andet nogle af sine spillere til rådighed for klubberne. Aabybro Badminton Klub er en af de klubber, som har haft stor glæde af samarbejdet. Klubben har oplevet en fordobling af medlemstallet.

- Vi hjælper hinanden. Vi kører til Frederikshavn med en busfuld tilskuere. Til gengæld stiller VEB blandt andet op med fire spillere, når vi har træningslejr. De spiller opvisningskampe, spiller mod vores ungdomsspillere og skriver autografer. Det er guld værd. Vores spilleres ansigtsudtryk siger alt, fortæller Claus Haunsø, USU-formand i Aabybro Badminton Klub.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen