HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook15.06.2017
Beiwen Zhang vinder over verdensranglistens nr. tre

Beiwen Zhang fra Vendsyssel Elite Badminton fik torsdag aften skovlen under nr. tre på verdensranglisten, Pusarla V. Sindhu fra Indien, i en af verdens mest prestigefyldte turneringer.

BCA Indonesia Open er én af kun seks turneringer i den såkaldte World Superseries Premier. Præmiesummen i Jakarta er én million dollars. Det er den højeste præmiesum i hele sæsonen sammen med sæsonfinalen i Dubai.

Det er første gang, at VEB's stærke amerikanske damesingle vinder over Pusarla V. Sindhu. Det var fjerde gang, de to spillere mødtes, og kampene er i alle tilfælde blevet afgjort i tredje sæt. 

Beiwen Zhang leverede en formidabel præstation og vandt 15-21, 21-12, 21-18 over den indiske verdensstjerne, som er et kæmpe sportsnavn i hjemlandet.

VEB-spilleren er selv netop rykket op som nr. 10 på verdensranglisten. Det er hendes bedste placering nogensinde. Fredag venter kineseren Sun Yu i kvartfinalerne. Hun ligger nr. seks på verdensranglisten. De har mødt hinanden fire gange, og Sun Yu fører 3-1 i de indbyrdes opgør. Beiwen Zhang besejrede kineseren i oktober sidste år i Frankrig.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen