HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook20.08.2017
Casper Lund er tilbage i VEB - nu som træner med "Kolle"

Allan Kolbro Nielsen og Casper Lund udgør Vendsyssel Elite Badmintons trænerteam i sæsonen 2017/2018, som begynder med en hjemmekamp i Badmintonligaen tirsdag 5. september mod Værløse.

Førstnævnte er genganger. Han førte sammen med Morten Olsen VEB frem til en flot bronzemedalje i den forgangne sæson. På grund af nye arbejdsmæssige udfordringer kan Morten Olsen ikke længere afse tid til trænergerningen i Vendsyssel.

Han afløses af 39-årige Casper Lund, som har et stort kendskab til VEB, idet han spillede i Skagen/Frederikshavn fra 2004 til 2010.

- VEB er en klub, jeg kun kender for noget positivt - både fra min egen tid og efterfølgende. Det er en klub med fantastiske mennesker. Det bliver vildt spændende at prøve sig af som træner i Ligaen. Jeg håber, det kan udvikle mig som træner og give mig mere inspiration i min anden trænergerning, siger Casper Lund, der ved siden af arbejdet i VEB fortsætter som spillende træner i Gug.

Casper Lund ser også frem til at være makker med sin gode kammerat, Allan Kolbro Nielsen.

- Det betyder utroligt meget for mig, at jeg skal arbejde sammen med Allan. Jerg ved, at vi allerede fra første dag får et fantastisk makkerskab, siger Casper Lund.

Det er Allan Kolbro Nielsen, der bor og arbejder i Skagen, enig i.

- Casper er min bedste kammerat. Han passer perfekt ind i truppen. Han har selv spillet på højt niveau og kender derfor gamet. Han er desuden en fantastisk person med masser af god energi. Socialt kommer han også til at fungere fantastisk, lyder vurderingen fra Allan Kolbro Nielsen.

Casper Lund er så småt begyndt at få nerver på inden sæsonpremieren 5. september i Skagen mod VEB's onde ånd, Værløse.

- Jeg glæder mig til den optakt, der er til en ligakamp. Her tænker jeg især på den mavefornemmelse, man har lige inden kampstart, hvor man i fællesskab føler sig klar til at yde 100 procent. Vi skal yde 100 procent og være klar i hele kampen. Jeg skal være klar med små taktiske justeringer. Vores opgave er ikke at ændre spillestil på den enkelte spiller, mener den nye VEB-træner.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen