HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.09.2017
Sæsonstart tirsdag aften i Skagen mod ond ånd

EN god uges tid efter Viktor Axelsens VM-triumf begynder Badmintonligaen. Vendsyssel Elite Badminton indleder sæsonen tirsdag aften på hjemmebane i Skagen mod Værløse.

Netop Værløse er ubetinget VEB's onde ånd. I de seneste syv sæsoner har VEB kun vundet én gang over Værløse, mens det er blevet til otte nederlag.

- Set i det lys er der ingen tvivl om, at Værløse er favorit - også selv om vi spiller i Skagen, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Han husker alt for godt, hvordan det gik, da Værløse i forrige sæson var på besøg i Skagen. Her vandt Værløse 5-1 efter at have været foran med 5-0.

- Sæson efter sæson er det den samme historie om igen. Vi føler, at vi står med gode kort på hånden, men alligevel trækker Værløse det længste strå, erkender Allan K. Nielsen.

Holdopstillingerne blev offentliggjort mandag formiddag, og de kan ses her.

Sparekassen Vendsyssel i Skagen er kampsponsor. Det betyder, at der er gratis entre, og mange har haft mulighed for at hente billetter til gratis fiskefrikadeller og øl/vand.

- Det er alt for mange år siden, at vi har slået Værløse, og det skal vi lave om på. Vi skal have hallen fyldt op med veloplagte tilskuere, og derfor byder vi på fiskefrikadeller og fadøl inden kampen, siger afdelingsdirektør Anders Mortensen, Sparekassen Vendsyssel i Skagen.

Sparekassen Vendsyssel er igen i denne sæson - sammen med Skagen Havn og Frederikshavn Kommune - hovedsponsor for VEB, som i den forgangne sæson var tæt på at kvalificere sig til DM-finalen, men måtte "nøjes" med bronze.

- Heroppe i Skagen er vi stolte over, at VEB kan gøre sig gældende i landets bedste række. Vi taler jo om en sportsgren, hvor Danmark er blandt de bedste i verden, siger Anders Mortensen.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen