HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.09.2017
VEB kom flyvende fra start - slog sin onde ånd med 6-0

Vendsyssel Elite Badminton uddelte et sjældent "æg" i sæsonpremieren mod Værløse. For øjnene af 275 tilskuere i Skagen vandt VEB med hele 6-0. Det er dog cifre, som lyver, for den næsten tre timer lange kamp var rig på tætte kampe.

- Vi havde en fin snak tirsdag formiddag, hvor Beiwen enkelt, men rigtigt sagde, at vi skulle løbe 10 meter ekstra for hinanden. Det synes jeg, at vi gjorde i aften, sagde en meget glad VEB-træner Allan "Kolle" Nielsen efter VEB's blot anden sejr i de seneste 10 kampe mod Værløse.

Verdensranglistens nr. 12, Beiwen Zhang, bragte hjemmeholdet foran 1-0 med en sejr på 21-16, 21-19 over Julie Dawall. Det er længe siden, at VEB's amerikaner har fået så kvalificeret modstand i Badmintonligaen.

Værløse havde helt sikkert kalkuleret med en sejr i damedouble, men her vandt Volvo-parret Clara Nistad og Emma Wengberg med 23-21, 21-15 over Sara Lundgaard og Julie Finne-Ipsen. En dejlig sejr for VEB's to svenskere. De var bagud med 8-11 i andet sæt, men herfra spillede de noget af det bedste i lang tid. Især Clara Nistad stod stærkt i billedet.

Pludselig lignede det en hurtig afgørelse, for debutanten Cheryl Seinen og Jacco Arends førte 14-8 i første sæt i mixdouble mod Mai Surrow og Kristoffer Knudsen, mens Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak vandt 21-13 i første sæt over Nikolaj Overgaard og Mikkel Mikkelsen.

Udviklingen vendte dog i begge kampe, og gæsterne flirtede i den grad med en udligning. Mai Surrow imponerede voldsomt, og Kristoffer Knudsen fulgte fint med, så længe kræfterne rakte. Værløse-parret vandt 21-19 i første sæt og førte 17-15 i andet sæt, men VEB vandt 19-21, 21-17, 21-16.

- Jeg var nervøs, erkendte Cheryl Seinen, som dog kæmpede sig stærkt tilbage og viste, at hun rummer mange spændende kvaliteter.

Aftenens største gyser var uden sammenligning herredoublen, som VEB vandt 21-13, 17-21, 27-25. Mikkel Mikkelsen sendte den sidste matchbold i nettet efter en herrefight, hvor der blev udvekslet mange "blikke" til hinanden over nettet.

Nu var sejren hjemme, men Raul Must og Victor Svendsen gjorde arbejdet færdigt med sejre i to sæt over henholdsvis Rasmus Messerschmidt og Mikkel Enghøj. Must var bagud 8-14 i andet sæt, men vandt 21-19, 21-16. Victor Svendsens sejrscifre lød på 21-16, 21-10 i hans første turneringskamp i tre måneder.

Alt i alt en nærmest perfekt aften for VEB. Det betyder meget, at alle spillere allerede i sæsonpremieren kom på tavlen med sejre. Især fordi der nu venter tre vanskelige kampe mod Team Skælskør-Slagelse (på torsdag i Skælskør), Greve (hjemme i Arena Nord tirsdag 3. oktober) og Skovshoved (ude torsdag 5. oktober).
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen