HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.09.2017
Beiwen Zhang får ikke lov til at møde olympisk guldvinder i Skælskør

Der bliver ingen kamp mellem verdensranglistens nr. 2 og 14, når Vendsyssel Elite Badminton torsdag aften møder Team Skælskør/Slagelse på udebane.

VEB's Beiwen Zhang (nr. 14 i verden) havde set frem til at prøve kræfter med OL-guldvinderen Carolina Marin, men den 24-årige spanier spiller mixdouble med Søren Gravholt.

- Jeg synes personligt, at det er super ærgerligt for Beiwen og Badmintonligaen, at vi ikke får denne fede kamp, men der må jo være en årsag til, at Carolina Marin ikke spiller damesingle. Heldigvis skal Beiwen op mod en anden klassespiller. Der er ingen tvivl om, at hun skal spille op til sit bedste, hvis hun skal bevare sin status som ubesejret i damesingle i Badmintonligaen, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Amerikaneren er noteret for 13 sejre i 13 singler i VEB-trøjen. Hun møder i morgen Line Kjærsfeldt, som ligger nr. 23 på verdensranglisten. Beiwen Zhang fører 4-1 i indbyrdes kampe.

VEB vandt 6-0 over Værløse i sæsonpremieren og tager til Skælskør med masser af selvtillid. Netop Skælskør/Slagelse var VEB's modstander i DM-semifinalerne i marts, og her endte de to kampe 3-3, inden sjællænderne sikrede sig en plads i DM-finalen i Golden Set.

- Vores mål er endnu et Golden Set. Vi mener, at alle seks kampe på papiret ser tætte ud, men det er klart, at hjemmebanefordelen i disse tætte kampe betyder meget, og der er ingen tvivl om, at TSS er favorit, mener Allan K. Nielsen.

VEB's opstilling er uændret i forhold til tirsdagens sæsonpremiere.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen