HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook08.09.2017
Flot præstation rakte ikke til point i Skælskør

Øv, øv og tre gange øv. VEB leverede en flot præstation i udekampen mod Team Skælskør-Slagelse, men tabte 2-4 efter at have misbrugt flere match- og sætbolde.

Beiwen Zhang og Volvo-pigerne Emma Wengberg/Clara Nistad stod for de to sejre til VEB i den vanskelige udekamp. Amerikaneren kom ellers elendigt fra start, men respekt for Beiwen Zhangs evne til at bevare roen og overblikket. Det var stærkt at vinde 17-21, 21-9, 21-16 over velspillende Line Kjærsfeldt, som denne aften også i den grad havde allieret sig med nettet.

De to svenskere vandt 23-21, 21-18 over Selena Piek og Clara Azurmendi. Nistad/Wengberg viste igen fint spil.

I herredouble havde Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak matchbold ved stillingen 20-19 i tredje sæt. En utrolig udvikling på kampen, idet Kim Astrup og Scott Evans vandt hele 21-9 i første sæt. VEB-duoen snuppede dog andet sæt med 21-19, og da de gik fra 15-19 til 20-19 i tredje sæt var det ellers veloplagte hjemmepublikum rystet. Desværre misbrugte de matchbolden og tabte 21-23.

En VEB-føring på 2-0 ville have været fantastisk.

Kamp 3 og 4 var lige så tætte, men desværre trak TSS det længste strå i begge kampe. En ellers godt kæmpende Raul Must, som dog lavede for mange fejl, tabte 22-24, 19-21. I første sæt havde esteren tre sætbolde. Den hollandske hjemmebanedebutant Mark Caljouw lignede ellers en spiller, som Raul Must burde slå.

I mixdouble vandt Cheryl Seinen og Jacco Arends 21-19 i første sæt over OL-guldvinderen i damesingle, Carolina Marin, og Søren Gravholt. Men TSS-parret kom stærkt igen og vandt 21-16, 21-16. 

Nu var stillingen pludselig 3-1 til hjemmeholdet, men VEB havde en realistisk chance for at udligne til 3-3. Volvo-pigerne gjorde, hvad de skulle, men Victor Svendsen skuffede i opgøret mod finnen Kalle Koljonen. I første sæt fungerede det slet ikke for VEB-spilleren, som tabte 12-21. I andet sæt kom han foran 18-16, men tabte 19-21. Dermed kunne jublen bryde løs i Skælskør.

- Vi får en decideret lortestart, både hvor Beiwan Zhang og herredoublen kommer bagud med et sæt. Derfra tænker jeg egentlig, at vi står sammen som hold, og vi får kæmpet os tilbage, hvor herredoublen har en matchbold i tredje sæt, og vi vinder damesinglen. Jeg gik selv ind med stor tro på tingene, da jeg spillede godt i tirsdags, men Kalle Koljonen kommer bare ud med et tempo i dag, hvor jeg ikke føler mig klar, sagde Victor Svendsen til BadmintonBladet.dk.

Alt i alt en godkendt indsats af VEB, men især de to herresingler må forventes at være anderledes på mærkerne, når Greve tirsdag 3. oktober gæster Arena Nord i Frederikshavn.

Se alle resultatet fra kampen her.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen