HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.10.2017
Doublespiller blev matchvinder i herresingle i Golden Set

En klog taktisk disposition af trænerduoen Allan K. Nielsen og Casper Lund banede vejen for en 4-3-sejr til VEB i Golden Set i tirsdagens hjemmekamp mod Greve.

Mange i hallen - inklusiv Greve-lejren - forventede, at det ville blive herre- eller mixdouble i Golden Set, men VEB-trænerne satsede på doublespilleren Zvonimir Durkinjak i herresingle mod Kim Bruun.

Det blev en tæt og spændende kamp, hvor det så ud til, at kølige Kim Bruun ville trække det længste strå, da han bragte sig foran 15-12. Durkinjak, som spillede med overraskende stor tålmodighed, fik dog kontakt ved 16-16. Herefter fulgte kampens vildeste duel ved nettet, som VEB-spilleren mirakuløst vandt. Båret frem af publikum kom kroaten også foran 19-16. Der var råd til en fejlserv, inden Durkinjak vandt med 21-17 og skaffede to point til VEB, mens Greve - efter en overnatning i Frederikshavn - må nøjes med ét point, når de onsdag formiddag flyver til København.

- Jeg var nervøs i begyndelsen, for jeg har været skadet i tre uger, så jeg var ikke sikker på, at jeg kunne klare det. Det føles fantastisk at vinde i Golden Set. Jeg er meget glad, smilte Zvonimir Durkinjak.

Det skal for retfærdighedens skyld nævnes, at VEB's populære kroat i de internationale turneringer nu koncentrerer sig om single, fordi han satser på at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020.

Foran med 3-1 lignede det tidligere på aftenen tre point til VEB, men herresinglerne Raul Must og Victor Svendsen tabte for anden kamp i træk. Raul Must førte 18-13 i andet sæt mod Kim Bruun, men tabte 11-21, 22-24. Victor Svendsen blev slået med 16-21, 9-21 af inderen Dey Subhankar.

- Subhankar spillede virkelig flot, men vi må konstatere, at vores to herresingler igen skuffede. Der er ingen tvivl om, at Victor er i kanonform, men det fungerer bare ikke på banen lige i øjeblikket. Han havde ellers virkelig glædet sig til kampen, forsikrede Allan K. Nielsen.

Stillingen var 1-1 efter første runde. Beiwen Zhang vandt sin 16. singlesejr i 16 kampe i Badmintonligaen. 21-15, 21-8 lød sejrscifrene i opgøret mod Michelle Skødstrup, som spillede et fint første sæt mod den stærke amerikaner.

Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak tabte 21-19, 19-21, 13-21 til verdensranglistens nr. 20, David Daugaard og Mathias Christiansen. VEB-parret lavede en fejlserv ved stillingen 19-19 i andet sæt, så det var tæt på en overraskende VEB-sejr. Kvalitetsmæssigt var dette opgør kampens højdepunkt sammen med Golden Set. Især Durkinjak var virkelig flyvende, men Mølhede lavede også mange fine ting.

Volvo-pigerne Clara Nistad og Emma Wengberg sørgede for en 2-1-føring til hjemmeholdet. 21-15, 21-15 over forbundsspilleren Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen er stærkt arbejde. De er nu oppe på tre sejre i tre kampe i denne sæson. Virkelig flot af svenskerne, som ellers har haft rigeligt at tænke over i efteråret, idet Emma Wengberg ikke længere er med på forbundstræningen i Sverige.

Hollænderne Cheryl Seinen og Jacco Arends øgede føringen til 3-1 - trods en midtvejskrise. De vandt 21-14, 15-21, 21-15 over Ditte Søby Hansen og Mikkel Delbo.

Med sejren er VEB oppe på fem point. Det rækker til en fjerdeplads. Torsdag venter sæsonens største mundfuld, når turen går til Skovshoved, som har et frygtindgydende hold med blandt andre Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl, Sara Thygesen, Carsten Mogensen, Mads Pieler Kolding, Mads Conrad og Emil Holst. Skovshoved har ni point og en score på 16-2 efter tre kampe.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen