HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.11.2017
Victor til tops i Ungarn - Beiwen taber fantastisk finale i Tyskland

Vendsyssel Elite Badmintons Victor Svendsen triumferede i Hungarian International. Efter fem flotte sejre strøg hjørringenseren søndag helt til tops i Budapest.

I finalen vandt VEB-spilleren med 21/13, 15/21, 21/12 over topseedede Pablo Abian. En overraskende sejr, idet Victor Svendsen er nr. 124 på verdensranglisten, mens spanieren er nr. 40 i verden.

Victor Svendsens sæsonstart har ellers ikke været god, og han har heller ikke levet op til VEB's forventninger i Badmintonligaen, men i Ungarn, hvor han sidste år tabte finalen, ramte han formen.

- Jeg har fået styr på min træning i hverdagen. Det giver stor ro, så lige nu nyder jeg bare at spille badminton, siger Victor Svendsen.

Han skal i den kommende uge i aktion to gange for VEB, som tirsdag møder Odense ude og torsdag Solrød Strand hjemme i Badmintonligaen.

VEB havde chancen for endnu en international titel i dag i den større Grand Prix Gold-turnering Bitburger Open i Tyskland, men efter 69 minutters fremragende badminton tabte amerikaneren Beiwen Zhang med 17/21, 21/15, 21/19 til Nitchaon Jindapol fra Thailand.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen