HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook08.11.2017
Skadet estisk kriger triumferede i Golden Set

H.C. Andersen kunne ikke have skrevet fortællingen bedre, da Raul Must tirsdag aften sikrede VEB en 4-3 sejr i Odense efter Golden Set-drama.

Raul Must sikret VEB mindst et point, da han udlignede til 3-3 efter at have besejret Patrick Bjerregaard i kampens mest seværdige opgør med 21/19, 21/19. Herefter skulle der spilles Golden Set, og valget faldt på en gentagelse af 2. herresingle.

Ved stillingen 5-6 får Raul en forstrækning, og kampen synes tabt, men vores estiske kriger ville det anderledes. På nærmest et ben formår han at følge med til 12/12, men det ser nærmest håbløst ud, da han kommer bagud 12/15. På imponerende vis kommer Raul tilbage i kampen og bringer sig endda foran 17/15. De to spillere følges ad til 19/19, inden VEB-spilleren for tredje gang i opgøret vinder 21/19.

Stor, stor respekt for Rauls indsats, hvor han både i ordinær kamp og Golden Set diskede op med eminent netspil på sin gamle hjemmebane i Odense. Det var helt klart esterens bedste præstation for VEB i indeværende sæson.

Forinden havde Beiwen Zhang vundet over finske Airi Mikkela - det var femte sejr over finnen på godt et år - cifrene blev 21/15, 21/15. I andet sæt var "Bei" bagud 11/15, før hun skruede tempoet op og tog 10 point i træk.

Vores hollændere Cheryl Seinen og Jacco Arends leverede også en flot indsats, da de sikkert besejrede Richard Eidestedt/Celine Juel med 21/18, 21/9, mens det blev til nederlag til Victor Svendsen, som tabte 18/21, 16/21 til Steffen Rasmussen. "Viggo" havde ikke meget at skyde med i benene efter sin flotte sejr i Ungarn. Han var bagud 3-12 i første sæt, men udlignede til 14-14, inden han desværre tabte sættet.

Og "Volvo-pigerne" Clara Nistad og Emma Wengberg fandt aldrig deres normale niveau og tabte i tre sæt til Amanda Högström og Camilla Martens. Endelig tabte Zvonimir Durkinjak sammen med Christoffer Geisler, som erstattede en skadet Lasse Mølhede, som forventet i to sæt til verdensstjernen Mathias Boe og Frederik Søgaard.

Alt i alt skal vi være meget glade for to point. Vi kunne meget let have stået med mindre efter aftenens kamp, som vil blive husket længe for krigeren Raul Musts enestående præstation - samtidig føler vi med sympatiske Patrick Bjerregaard, som mentalt havde det svært i Golden Set. Det var et Golden Set som han ville køre sikkert hjem i 99 ud af 100 kampe, men her var han oppe mod en estisk fighter, som ville det anderledes.

Straks efter sejren på Fyn - sæsonens første udesejr - begyndte forberedelserne til et nyt spændende opgør - på torsdag kommer Solrød til Arena Nord med en flot sejr i bagagen over Team Skælskør Slagelse. Solrød vandt ligeledes i Golden Set. Solrød er placeret som nummer tre med 11 point, og VEB er nummer fem med syv point.

Håber, vi ses torsdag kl. 19.00 til badminton i verdensklasse i Arena Nord.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen