HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook09.11.2017
VEB bed smerterne i sig og stoppede Solrøds sejrsstime

Fem ud af ni VEB-spillere gik på banen med skader, men alligevel vandt VEB med 5-1 over formstærke Solrød, der kom til Frederikshavn med fire sejre på stribe.

- Det er super fantastisk, at vi vinder. Det viser bare, at de her spillere vil VEB det hele. Vi har et sammenhold uden lige. Når VEB siger, at de skal spille, så er de klar, smiler træner Casper Lund.

Raul Must fejrede sin 30 års fødselsdag med for første gang i karrieren at besejre Hans-Kristian Vittinghus. Esteren pådrog sig en skade tirsdag aften i Odense og havde det bestemt ikke godt torsdag morgen, men stor ros til Rasmus Lynglund fra Skagen Sundhedsklinik, som præsterede mirakler med Raul Must.

- Jeg havde en god opvarmning, og det føltes godt, da vi begyndte at spille. Jeg var selvfølgelig bekymret i begyndelsen, men jeg havde ingen smerter, og de jeg spillede godt, og kampen var tæt, glemte jeg alt om skaden, fortæller Raul Must, som fortjent fejrede sin runde fødselsdag med en dansk øl.

Han vandt med 21/16, 21/18 i åbningskampen efter at have været bagud med 7-13 i andet sæt.

Victor Svendsen øgede til 2-0. Han besejrede Jacob Nilsson med 19/21, 21/16, 21/13. Skønt og vigtigt for Victor at komme på tavlen efter fire nederlag i træk. Det var mentalt stærkt, at han besejrede Solrøds svenske spiller.

Aftenens eneste VEB-nederlag kom i kamp tre. Cheryl Seinen og Clara Nistad var tydeligvis ikke sammenspillet, og de tabte 18/21, 11/21 til særdeles velspillende Maiken Fruergaard og Emma Karlsson. Hatten af for Solrød-pigerne, som anført af Maiken Fruergaard spillede overbevisende.

Lasse Mølhede, som først meldte sig klar torsdag middag, bragte sammen med Emma Wengberg VEB foran 3-1. De vandt 21/11, 21/19 over Johanna Magnusson og Jeppe Bay Madsen. Også Wengberg kæmpede med en skade, men svenskerens skulder blev heldigvis ikke sat på de helt store prøver.

Det blev 4-1, da Zvonimir Durkinjak og Jacco Arends vandt i tre sæt over Rasmus Fladberg og Theis Christiansen. 21/11, 15/21, 21/17 lød sejrscifrene. I andet sæt førte VEB-parret 13-10, så det var lidt for spændende, at de skulle ud i tre sæt.

Beiwen Zhang lukkede og slukkede. Amerikaneren havde smerter i akilleshælen, og rådet fra Rasmus Lynglund var ikke til at misforstå: Du skal ikke spille. Men selv om kampen var afgjort, bed Beiwen Zhang smerterne i sig og vandt 22/20, 21/13 over stærke Mia Blichfeldt. 

- Jeg kunne ikke svigte alle tilskuerne, forklarede VEB-stjernen efter sin 19. sejr i 19 singler i Badmintonligaen.

VEB ligger fortsat på femtepladsen - se stillingen her.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen