HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook11.11.2017
Beiwen Zhang rejser i dag fra Skagen og videre til Kina

Beiwen Zhang forlader i dag Skagen for at tage flyet til Kina. Her deltager VEB-spilleren i Superseries Premier turneringen China Open, hvor der spilles om $ 700.000.

Vi må indrømme det er en slidt amerikaner, der tager til Kina, efter at hun den seneste måned har deltaget i Dutch Open, Denmark Open, French Open, Bitburger Open samt to holdkampe i Badmintonligaen.

Det har selvfølgelig kostet på fysikken - faktisk så meget. at VEBs sundhedssektor frarådede Beiwen at spille torsdagens hjemmekamp mod Solrød. Men "Bei" ville spille, og kompromiset blev, at hvis kampen ikke havde nogen betydning, så skulle hun trække sig. Men foran 4-1 fik vores verdensstjerne i sidste øjeblik overtalt VEB til at måtte spille kampen.

- Jamen, der var jo så mange tilskuere, forklarede den sympatiske amerikaneren efter sin sejr over Mia Blichfeldt.

Respekt. Beiwen, men pas på dig selv!

I Kina skal VEB-spilleren op mod den nykårede indiske mester Saina Nehwal, som erobrede titlen ved at besejre verdensranglistens nr. to, P. V. Sindhu, med 21/17, 27/25. Så det må være en modstander, som kommer fyldt med selvtillid, når Beiwen på onsdag skal møde den indiske verdensstjerne, som bliver fulgt af 8,1 millioner på facebook.

Endnu engang ikke den bedste lodtrækning for vores stjerne, men det samme siger de sikkert i Indien. For alle ved, at "Bei" er en sej pige at besejre, hvis man skal videre til næste runde.

Held og lykke, Beiwen. Vi er med dig hele vejen. 
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen