HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook14.12.2017
VEB valgte Greve i DM-kvartfinalerne

Vendsyssel Elite Badminton møder Greve i DM-kvartfinalerne. Det blev afgjort torsdag eftermiddag, hvor VEB - efter sin tredjeplads i grundspillet - var tredjevælger.

Skovshoveds danske mestre valgte naboerne fra Gentofte, hvorefter Solrød Strand udpegede Højbjerg som sin modstander. Dermed kunne VEB vælge mellem Greve og Team Skælskør-Slagelse, og her faldt valget altså på Greve.

- Vi imødeser to spændende kampe, som meget vel kan ende med, at det hele afgøres i et Golden Set i Frederikshavn, vurderer VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Kampene spilles tirsdag 20. marts og mandag 26. marts. Der spilles bedst af to kampe uden Golden Set i det første opgør. Det vil sige, at der kun er Golden Set i returkampen i Frederikshavn. Præcis den situation oplevede VEB i den forgangne sæson, hvor begge semifinaler mod Team Skælskør-Slagelse endte 3-3, hvor sjællænderne vandt Golden Set i Arena Nord.

Greves stærkeste våben er holdets herredouble med Mathias Christiansen og David Daugaard, men i Kim Bruun og Dey Subhankar har Greve også et par herresingler, som kan gøre livet surt for VEB. Greve vandt således begge herresingler i grundspillet, hvor VEB dog vandt 4-3 efter sejr til Zvonimir Durkinjak i Golden Set over Kim Bruun. Derudover er der ingen tvivl om, at Greve-lejren har tiltro til søstrene Rikke og Ditte Søby-Hansen i damedouble.

- Vi er bevidste om, at det kræver en tæt på fejlfri præstation af os, hvis vi skal videre til semifinalerne, og det er klart vores målsætning. Vi vandt bronze sidste år, og spillerne er mere sultne, forsikrer Allan Kolbro Nielsen.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen